Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Välkommen 

 Ridläger i sommar!

Ännu finns det några platser kvar på ridlägren till sommaren, här kan du läsa mer om vilka ridläger vi erbjuder.


 

Viktig information - var extra försiktiga!

Med smittoläget som råder i landet ber vi alla våra ridskoleelever och besökare att vara EXTRA noga med att inte använda samma kläder, skor och utrustning som ni ev. har använt i annat stall. Tvätta era stallkläder och ha en god handhygien både före under och efter besöket. Tänk på att smitta lätt förs vidare, även om det bara är en enkel klapp på en mjuk häst.

För att främja smittskyddet, iakttag god hygien vid besök i hästanläggningar, såsom rengjorda skor, rena kläder och håll god handhygien före och efter besöket.

Våra hästar är fortfarande friska och verksamheten fortsätter som vanligt.

 


 

 


 

Grattis Sandra Carlsson till utmärkelsen Årets Ungdomsledare 2018 i Blekinge inom alla idrotter! 

 


Varmt välkommen till Vårterminen 2019 som startade måndagen den 7 januari. 

Hör du inget från oss så fortsätter din ridning som vanligt med samma dag och tid. Mer information om våren finns här (eller klicka på fliken Ridinformation våren 2019 till vänster på denna sidan).

Välkomna till en ny termin!

Hoppas ni har haft en skön jul och nyår och kommer tillbaka till våren 2019 med full kraft och energi. Under jullovet har hästarna både gjort annat arbete och även vilat, några har fått vidareutbildning.

Inför vårterminen har det skett några förändringar:

  • Elin Walfridsson har valt att sluta hos oss, men kommer att jobba kvar på måndagar denna termin. Det gör att torsdagsgrupperna kommer att få en ny ridlärare i februari, Marie. Fram tills dess så har torsdag 16.45 samt 17.45 Elin Löfgren som ridlärare och torsdag 18.30 samt 19.30 har AMA som ridlärare.

 

  • Ridlärarna kommer dela ut ett formulär till er att fylla i för att på bästa sätt kunna hjälpa er vidare i er ridutveckling.

 

  • Vi ser gärna att ni tillbringar tid i stallet även utöver er ordinarie ridtid. Kom gärna hit och känn lugnet som hästarna kan ge er och den mentala energikicken man får av en len och mjuk mule. Det finns alltid något man kan göra i ett stall.

 

  • Cafeterian är oftast öppen från 17.00 på tisdagar och onsdagar.

 

  • Under jullovet har vi startat upp skötare på hästarna, vill du också bli skötare så prata med Sandra. Anslag sitter i stallgången om vad det innebär att vara skötare.

 

  • Vi önskar även att ni lägger tid både före och efter ert ridpass på att sköta om hästarna och dess utrustning lite extra.

 

Har ni förslag och idéer på hur vi kan utveckla ridskolan/föreningen så berätta det gärna för oss. Än en gång välkomna till en ny termin!

AMA med personal.

 

 

Uppdaterad: 31 AUG 2018 14:38

   

 Information om ridskolan


 

Akutnummer, endast i nödfall
verksamhetschef AMA 0703- 98 99 90
ordförande Anna 0708- 38 80 26
Sandra 0703- 62 16 97


Sponsorer

spb
Läs mer: sparbankenikarlshamn.se

 

 

 

sodra-logotype

Vi syns i stallet!

Välkomna!

 

Hyr släpet hos KnRK

Hyr släpet!

Hyrpris 400 kr/dag. Totalvikt 1350 kg. Kontaktperson Sandra Carlsson 0703-621697. Ladda ner och fyll i hyresavtal.

Postadress:
Karlshamns RK - Ridsport
Jannebergsvägen 11
37432 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 045410302
Fax: 045439590
E-post: This is a mailto link

Se all info