Hoppa till sidans innehåll

INFO OM RIDNINGEN UNDER CORONA-TIDER

16 MAR 2020 22:24
Först vill jag bara passa på att tacka för förtroendet att får vara Ordförande för Karlshamns Ridklubb ännu ett år! Vi är en delvis ny styrelse som ska fortsätta utvecklingsarbetet under året, vilket ska bli jättekul. Mitt första info-brev blir lite
  • Skapad: 16 MAR 2020 22:24

Många är såklart oroliga för sin hälsa när det gäller det nya Coronaviruset. Vi får många frågor vad som gäller ridningen på Janneberg. Styrelsen följer Regeringens och Folkhälsoinstitutets rekommendationer. Dessutom har Ridsportförbundet också kommit ut med rekommendationer som gäller vår sport, och vi följer även dessa.

Ridskolans lektioner fortgår som vanligt. Det gäller även träning på anläggningen. om nya beslut fattas av Folkhälsoinstitutet eller Regeringen, kommer vi givetvis att följa dem.

Du är välkommen till Janneberg om du är frisk. Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du inte komma till Janneberg. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra.

Stanna hemma så länge du känner dig sjuk. Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning om du behöver. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du kommer till stallet.

Att tvätta händerna är bästa sättet att undvika smittspridning. Det finns tvål och vatten på alla toaletter. Det finns också handsprit på andra strategiska platser.

Cafeterian är öppen tisdag- onsdag med självservering. Vi uppskattar om du swishar istället för att betala med kontanter.

Vi hoppas du har förståelse för att alla håller lite avstånd till varandra.

Hästarna är vår gemensamma glädje, så nu får vi se till att tillsammans göra vårt bästa för att ta hand om hästar och varandra trots stor oro.

Aktuell information kommer att finnas på ridskolans hemsida, facebook och instagram.

Hälsningar,

Anna Lindqvist Ordförande

För mer info: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/ https://www.regeringen.se/regeringens-politik/regeringens-arbete-med-anledning-av-nya-coronaviruset/ https://www.ridsport.se/Aktuellt/Egnanyheter/2020/03/smittinfo-foljmyndigheternasuppmaningarcoronaviruset/

Skribent: AMA Andersson
Epost: Adressen Gömd

   

 Information om ridskolan


 

Akutnummer, endast i nödfall
verksamhetschef AMA 0703- 98 99 90
ordförande Anna 0708- 38 80 26
Sandra 0703- 62 16 97


Sponsorer

spb
Läs mer: sparbankenikarlshamn.se

 

 

 

sodra-logotype

Vi syns i stallet!

Välkomna!

 

Hyr släpet hos KnRK

Hyr släpet!

Hyrpris 400 kr/dag. Totalvikt 1350 kg. Kontaktperson Sandra Carlsson 0703-621697. Ladda ner och fyll i hyresavtal.

Postadress:
Karlshamns RK - Ridsport
Jannebergsvägen 11
37432 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 045410302
Fax: 045439590
E-post: This is a mailto link

Se all info