Hoppa till sidans innehåll

Härlig energi!

19 APR 2017 17:27
Vi i styrelsen håller på att lära känna varandra och ska träffas en helg för att se hur vi ska utveckla klubben. Men, vilka krafter vi har tillsammans!
  • Uppdaterad: 24 AUG 2018 14:19

Vilken härlig energi!

Vi i styrelsen håller på att lära känna varandra och ska träffas en helg för att se hur vi ska utveckla klubben. Men, vilka krafter vi har tillsammans! Jag tror att flera hundra ideella krafter har sett till att vi har kunnat genomföra många aktiviteter på klubben bara under den senaste veckan!

Det började helgen innan påsklovet, när vi stod värdar för ridskoleserien. Elever från Blekinges ridskolor tävlar mot varandra på lånade hästar i både dressyr, hoppning och teoretiska frågor. Förra året vann vi, får se var vi slutar när sista omgången har ridits. Lovet fortsatte sedan med att ridskolan och Sandra ordnade äggjakt till häst i skogen. De som ville prova på att rida fick möjlighet till detta, och Emma övervakade sedan när KRUS (vår ungdomssektion) ordnade hopptävling för ridskolan. Omdömet från Emma var gott: ” Samtliga elever red bra och KRUS gjorde ett strålande jobb som organisatör.”

På långfredagen var det tävlingssektionen som startade helgens tävlingar. Hästar och hoppning med höjder upp till 1.10 meter. 200 starter genomfördes under dagen, 40 av dem representerade Karlshamn! I dag var det ponnyernas tur, där 170 starter gjordes och trettio av dem representerade Karlshamns ridklubb! Under dessa båda tävlingsdagar har nästan 100 personer varit engagerade – i cafeterian, som parkeringsvakter, på banan, vid in- och utsläpp från ridhusen osv!

Utan alla dessa krafter skulle vi inte kunna ha äggjakter, tävlingar eller prova-på-ridning! Ett stort tack till dig som engagerar dig: tar foton, gör lasagne, harvar ridbanor eller gör något annat som hjälper klubbens medlemmar. Tävlingarna är en viktig motor för vår ekonomi, som bla hjälper till att underhålla underlagen i våra ridhus.

Har du frågor eller synpunkter, kontakta någon av oss i styrelsen eller Sandra eller Emma!

Tillsammans gör vi Karlshamns Ridklubb!

Skribent: Mattis Nilsson
Epost: Adressen Gömd

   

 Information om ridskolan


 

Akutnummer, endast i nödfall
verksamhetschef AMA 0703- 98 99 90
ordförande Anna 0708- 38 80 26
Sandra 0703- 62 16 97


Sponsorer

spb
Läs mer: sparbankenikarlshamn.se

 

 

 

sodra-logotype

Vi syns i stallet!

Välkomna!

 

Hyr släpet hos KnRK

Hyr släpet!

Hyrpris 400 kr/dag. Totalvikt 1350 kg. Kontaktperson Sandra Carlsson 0703-621697. Ladda ner och fyll i hyresavtal.

Postadress:
Karlshamns RK - Ridsport
Jannebergsvägen 11
37432 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 045410302
Fax: 045439590
E-post: This is a mailto link

Se all info