Hoppa till sidans innehåll

Sommarord från Ordförande Anna

01 JUL 2019 10:46
Vilken utveckling!
  • Uppdaterad: 01 JUL 2019 10:46

Under våren har AMA fortsatt att uppmuntra både ridande och anställda att utveckla sig själva och spänna bågen lite mer. Ridning handlar ju om att utvecklas, både individuellt och tillsammans med sin häst. Det handlar om att kunna galoppera själv, hoppa ännu högre på käpphästhindren, prova en ny gren eller att ta den där efterlängtade segern på tävlingsbanan!

Att som 50-årig förening vara så vital som Karlshamns Ridklubb är fantastiskt. De senaste två åren har ridskolan stått i fokus, och den har gått från klarhet till klarhet. Med hållbarhet och utveckling i fokus har vi väsentligt höjt vår kompetens inom verksamheten. Sandra Carlsson klarade sin examen som SRL1, Svensk Ridlärare. Charlotte ”Lottis” Hjort klarade sin Hästskötarexamen och Elin Löfgren är nyutbildad Ridledare! Dessutom genomförde AMA en veckas vidareutbildning för redan examinerade SRL3. Stort grattis till er alla! Vi är så stolta över det ni gjort💪😀

Träningarna för våra tränare Camilla Sjöqvist och Jessika Rydström pågår ett tag till, tävlingssäsongen är ju fortfarande i full gång. Dressyrträningen med Birgitta Bergstrand har tagit sommaruppehåll, men fortsätter till hösten. Ett stort tack till er tre, som också utvecklar våra hästar och ryttare och ger dem framgångar på tränings- och tävlingsbanan.

I höst har vi våra stora Nationella tävlingar. Som vanligt kommer det att behövas massor av hjälp, allt ifrån parkering, cafeteria, sponsring, hinderbygge, banpersonal osv osv. Det kommer mer information om det här. Dessutom ska vi fira 50-åringen🎂 Inbjudan kommer snart i din brevlåda så håll utkik, men reservera redan nu den 14 september, då blir det fest! Den 1 september bjuder KRUS in alla till en familjedag, också för att fira våra 50 år. Säkert kommer mer spännande saker att hända, men först väntar en lång skön sommar.

Ridskolehästarna har redan gått på välbehövlig semester, själv avslutar jag denna säsongs tävlingar med en fantastisk helg i Monaco, där svenskarna hade stora framgångar.

Ha en härlig sommar!

Anna och Styrelsen

Skribent: AMA Andersson
Epost: Adressen Gömd

   

 Information om ridskolan


 

Akutnummer, endast i nödfall
verksamhetschef AMA 0703- 98 99 90
ordförande Anna 0708- 38 80 26
Sandra 0703- 62 16 97


Sponsorer

spb
Läs mer: sparbankenikarlshamn.se

 

 

 

sodra-logotype

Vi syns i stallet!

Välkomna!

 

Hyr släpet hos KnRK

Hyr släpet!

Hyrpris 400 kr/dag. Totalvikt 1350 kg. Kontaktperson Sandra Carlsson 0703-621697. Ladda ner och fyll i hyresavtal.

Postadress:
Karlshamns RK - Ridsport
Jannebergsvägen 11
37432 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 045410302
Fax: 045439590
E-post: This is a mailto link

Se all info