Hoppa till sidans innehåll

Vi söker verksamhetschef

Då vår nuvarande verksamhetsansvarig kommer att avsluta sitt arbete hos oss söker vi en ny utvecklingsinriktad och engagerad person som vill leda vår fina ridklubb.

Vi söker verksamhetschef

14 SEP 2021 11:11
  • Uppdaterad: 14 SEP 2021 11:11

Karlshamns Ridklubb söker verksamhetsansvarig.  

Då vår nuvarande verksamhetsansvarig kommer att avsluta sitt arbete hos oss söker vi en ny utvecklingsinriktad och engagerad person som vill leda vår fina ridklubb.  

Som verksamhetsansvarig ansvarar du för utveckling och drift av verksamheten tillsammans med övriga medarbetare. Du har personalansvar för fem personer och leder det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår också administrativt arbete som ekonomisk rapportering, bidragsansökningar och medlemsrekrytering. Arbetet innebär viss stall- och hästskötsel samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Till viss del kan också kvälls- och helgarbete förekomma. Det är också du som säkerställer ridlärarnas kompetensutveckling, liksom att hästarna utbildas på korrekt sätt. Vi ser gärna att du leder en del av ridskolans lektioner. Du rapporterar till styrelsen. 

Du är en social och kommunikativ person som tycker om att leda och utveckla. Du har ett hjärta som brinner för hästsport och du är engagerad i ungdoms- och tävlingsverksamhet. 

Du arbetar förmodligen som chef eller ledare idag. Kanske har du en SRL-utbildning eller motsvarande utbildningsgrad och har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Styrelsen anser att arbetet med hållbarhet är oerhört viktigt och har därför fokus på Agenda 2030. Det finns hållbarhetsmål vad gäller personal, hästar och miljö. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse. 

Fakta KnRK 

Karlshamns ridklubb startades 1969. Vi är en ideell förening. Vi har en anläggning strategiskt placerad i Karlshamn. På anläggningen finns två ridhus, en ridbana och fyra stall. Vi är idag nästan 500 medlemmar och bedriver både ridskole- och tävlingsverksamhet. Vi har en aktiv ungdomssektion. Vår tävlingssektion har framgångsrikt utvecklat klubbens tävlingsverksamhet. Det finns planer på att utveckla verksamheten både vad gäller träningar och anläggning. 

Skicka din ansökan till: This is a mailto link 

Sista ansökningsdag är: 30 september 

Frågor ställs till ordförande: Anna Lindqvist på mail: This is a mailto link eller telefon 0708-388026 

Skribent: Eva-Lotta Johansson
E-post: Adressen Gömd

   

 Information om ridskolan


 

Akutnummer, endast i nödfall
ordförande Anna 0708- 38 80 26
Sandra 0703- 62 16 97


Sponsorer

spb
Läs mer: sparbankenikarlshamn.se

 

 

 

sodra-logotype

Vi syns i stallet!

Välkomna!

 

Hyr släpet hos KnRK

Hyr släpet!

Hyrpris 400 kr/dag. Totalvikt 1350 kg. Kontaktperson Sandra Carlsson 0703-621697. Ladda ner och fyll i hyresavtal.

Postadress:
Karlshamns RK - Ridsport
Jannebergsvägen 11
37432 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 045410302
Fax: 045439590
E-post: ridskolan@karlshamns...

Se all info