Gå till innehåll
Karlshamns Ridklubb
Karlshamns Ridklubb

Uppstallning

Kollektiv uppstallning

Karlshamns Ridklubb erbjuder uppstallning för privathästar. Vi har fyra mindre stallar (4-7 boxar/stall) samt 6 boxplatser i stora stallet, där även lektionshästarna står uppstallade. De mindre stallarna gör egna schema gällande ut/insläpp samt fodringar. Det går att köpa till utsläpp samt lunchfodring. I stora stallet hjälps ridskolans personal och de uppstallade åt. Ridskolans personal morgonfodrar alla hästar och i gengäld fodrar de uppstallade även lektionshästar på helgkvällar.

Som uppstallad följer du de regler som gäller på anläggningen, vilket innebär god hästhantering, trevligt bemötande av samtliga som rör sig på anläggningen samt att hålla god ordning i stallar, hagar och kringområden.

I hyran ingår grovfoder (analyserat hösilage), 13kg (häst), 9kg (ponny), samt fyra balar strö per månad (torvmix). Väljer man bort foder eller strö görs avdrag på hyran och man har tillgång till plats under tak för förvaring på eget ansvar. Alla hästar har plats för utevistelse där de kan röra sig fritt i alla gångarter. I vissa hagar finns tillgång till el för vattenkar (extra kostnad tillkommer). I varje stall finns plats för förvaring av sadel, träns och utrustning. Stallarna har tillgång till varmt vatten, vill man duscha sin häst finns spolspilta i stora stallet som får användas av samtliga.

På anläggningen finns två ridhus samt utebana, samtliga med fiberunderlag. Hindermaterial finns att använda om övriga ryttare ger sitt medgivande. Tillgängliga ridvägar i skogsmiljö i närområdet och vill man ge sig ut på lägre tur går det att rida längs med cykelbanan. Vi har både hopp och dressyrtränare på klubben, det finns även möjlighet att rida med egen häst på ridskolans lektioner. Det går att parkera transport på anläggningen dock ej under tak.

Anläggningen är lätt att ta sig till både med bil, buss och cykel.

Intresseanmälan för uppstallning kan göras genom att fylla i formulär nedan. Där finns även länk till prislistan för fler priser än angivet nedan, som exempelvis lektionsavgifter.

Har ni frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er till Josefine Nilsson på 0708-552949, eller maila ridskolan@karlshamnsridklubb.com.

För priser se prislistan


Intresseanmälan för stallplats

Publicerad: 2022-10-04

Senast uppdaterad: 2024-01-12

Författare: Lotta Söderholm