Gå till innehåll
Karlshamns Ridklubb
Karlshamns Ridklubb

Välkommen till vår nya webbplats

Alla idrottsföreningar som använt webverktyget Idrott online behöver förnya sin webb. Karlshamns ridklubb har valt att använda ett system särskilt framtaget för idrottsföreningar.

Här hittar du information om våra verksamheter. Du hittar också kontaktuppgifter till personal och styrelse. Här finns också länkar till Hippocrates där du som ridskoleelev eller har häst uppstallad sköter din kontakt med verksmheten.

Webben kommer att utvecklas och kompletteras efter hand. Dock vill vi säkerställa att det blir en aktuell och användbar plattform som inte ska belastas med onödig och gammal information. Kom gärna med synpunkter. Något du saknar eller är svårt att hitta.

Hör av dig!

Publicerad: 2022-11-14

Senast uppdaterad: 2022-11-14

Författare: Lotta Söderholm