Gå till innehåll
Karlshamns Ridklubb
Karlshamns Ridklubb

Anläggningskort

Hej

Det kommer lite frågor kring anläggningskort hos oss på Karlshamns Ridklubb. För att nyttja ridhus och ridbana behövs ett anläggningskort, det finns för halvår, helår, familjekort (för de som är skrivna på samma adress). se prislistan Det finns även träningskort för er som endast rider på träningar som är organiserade av klubben.

Anläggningskort beställs via ”Hippocrates”, logga in på din sida, gå in på fliken ”ridskolan”, scrolla längst ner, beställ det kort du önskar köpa. Det kommer sedan en faktura på kortet, fakturan bör komma inom en vecka. Får du ingen faktura så vänligen skicka ett Mail till ridskolan@karlshamnsridklubb.com så löser vi det!

Mvh Josefine

Publicerad: 2023-02-14

Senast uppdaterad: 2023-02-14

Författare: Angelica Eriksson